Інституційне забезпечення розвитку природоохоронного землекористування в умовах нових земельних відносин - Лобунько, Ю. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропоновано окремі аспекти удосконалення інституційного середовища  розвитку природоохоронного землекористування в умовах нових земельних  відносин у частині законодавства