Формування та інституційне забезпечення ринкового обігу земель сільськогосподарського призначення - Пендзей, Л. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуто формування ринку сільськогосподарських земель  і висвітлено компоненти  його   інфраструктури. Проаналізовано стан інституційного  забезпечення обігу земель сільськогосподарського призначенн. Запропоновано передумови  щодо  формування   організованого  ринку  земельних     ділянок в Україні.