Планування землекористування як головна складова інтегрованого його управління - Курильців, Р. П. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Запропоновано організаційну структуру планування інтегрованого управління землекористуванням. Розкрито систему заходів щодо його здійснення для прийняття ефективних управлінських рішень стосовно формування сталого землекористування.