Картографічний метод дослідження основних засобів і виробничої інфраструктури сільського господарства регіонів України - Жук, О. П.; Жила, І. А. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Висвітлено методологічні засади здійснення оцінки сучасного економічного стану виробничої інфраструктури та основних засобів сільського господарст‐ ва регіонів України засобами картографічного моделювання.