Моделювання економічних процесів сільськогосподарських підприємств - Чумаченко, О. М.; Жукова, М. С. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Запропоновано оптимізаційну економіко‐математичну модель виконання транспортних перевезень внутрішньогосподарськими маршрутами. Змоде‐ льовано економічні показники проведених маршрутних перевезень на терито‐ рії товарного сільськогосподарського підприємства