Напрями еколого-економічної оптимізації землекористування на території національного природного парку "Подільські Товтри" - Леонець, В. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Здійснено аналіз прогресуючої деградації земельно‐ресурсного потенціалу на території національного природного парку «Подільські Товтри». Запропоно‐ вано організаційно‐правові механізми еколого‐економічної оптимізації існуючої території парку.