Окремі аспекти механізмів управління капіталізацією земельних ресурсів - Третяк, Н. А. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено та проаналізовано існуючі погляди на капіталізацію земельних ресурсів. Запропоновано концептуальну модель механізмів управління капіта‐ лізацією земельних ресурсів. Запропоновано логіко‐смислову схему реалізації механізмів управління капіталізацією земельних ресурсів з врахуванням скла‐ дових земельного капіталу.