Земельні відносини: інституціональні проблеми відносин власників земельних часток (паїв) і сільськогосподарських підприємств - Ковалишин, О. Ф.; Свентух, В. Ф. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано необхідність застосування нової інституціональної економічної теорії для формування економічних і правових відносин власників земельних часток (паїв) на земельному ринку та сільськогосподарських підприємств у цьому процесі