Удосконалення формування інформаційної системи екобезпечного сільськогосподарського землекористування - Бордюжа, А. С. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано сучасний стан інформаційного забезпечення сільськогосподарського землекористування. Визначено роль Державного земельного кадастру як інформаційної системи земельних ресурсів. Запропоновано вдосконалення земельної інформаційної системи з метою забезпечення екобезпечного сільсь‐ когосподарського землекористування.