Застосування наскрізної геоінформаційної технології при проведенні нормативної грошової оцінки земель - Назаренко, Н. М.; Литвин, І. А. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Наведено переваги застосування ГІС технологій при здійсненні грошової оцінки земель, зокрема використання наскрізної геоінформаціиної технології, яка значно підви- щує якість результатів грошової оцінки.