Стратегія раціонального використання земельно-ресурсного потенціалу - Будзяк, В. М.; Будзяк, О. С. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Висвітлено проблеми раціонального використання земельно-ресурсного потенціалу. Визначено основні складові земельно-ресурсного потенціалу та обґрунтовано напрями його збереження.