Особливості впливу умов землекористування на його сталий розвиток - Сохнич, А. Я.; Котикова, О. І. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розглянуто сучаснии екологічнии стан використання земельних ресурсів і перехід до стало го розвитку землекористування. Проаналізовано формування відносин, пов язаних з екологічною ситуацією в Украіні. Дано характеристику моделі сталого розвитку землекористування.