Вплив лісонасаджень на екологічну стабільність агроландшафтів - Чумаченко, О. М.; Куліченко, Ю. О. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Показано вплив лісонасаджень на екологічну стабільність агроландшафтів на сучасному етапі в умовах розвитку агропромислового виробництва.