Тенденції трансформації землекористувань сільськогосподарських підприємств в умовах нових земельних відносин - Свентух, В. Ю. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано динаміку трансформації землекористувань сільськогосподар‐ ських підприємств в розрізі організаційноправових форм в умовах нових земе‐ льних відносин.