Інституційне забезпечення розвитку природоохоронного землекористування в умовах нових земельних відносин - Лобунько, Ю. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Запропоновано окремі аспекти удосконалення інституційного середовища розвитку природоохоронного землекористування в умовах нових земельних відносин у частині законодавства