Проектування землекористування структурних елементів екомережі на місцевому рівні - Tretiak, V.; Hun'ko, L. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Висвітлено основні засади формування екомережі України. Розглянуто методику землевпорядного проектування землекористування структурних елементів екомережі на місцевому рівні. Викладено основні етапи та стадії проектування землекористування структурних елементів екомережі на території сільської ради. Ключові слова: землекористування, екологічна мережа, ландшафти, природокористування, ключові території.