Удосконалення ринку сільськогосподарської нерухомості України на основі міжнародного досвіду - Martyn, A.; Avramchuk, B. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Запропоновано деякі інституціональні дії та зміни, які є необхідними для стимулювання впровадження та успішного функціонування ринку сільськогосподарської нерухомості. Ключові слова: земельний кадастр, нерухоме майно, агропродовольча сфера, земельна ділянка, ринок сільськогосподарської нерухомості.