Земельна реформа в Україні: історичний аналіз - Barantsov, B. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
У статті досліджено тенденції розвитку правових аспектів земельних відносин за часів незалежної України. Проаналізовано проблеми законодавчого забезпечення сучасного етапу земельної реформи в Україні та зміни структури власності на землю та землекористування. Ключові слова: історія, законодавство, земельна реформа, земельні відносини, сільське господарство