Теоретичні основи ефективності масової оцінки земель - Koshel, A. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
У статті охарактеризовані теоретичні основи визначення ефективності масової оцінки земельних ділянок в сучасних умовах. Наведено поняття термінів ефект і ефективність як економічних категорій їх класифікацій та значень при масовій оцінці земельних ділянок. Ключові слова: ефект, ефективність, масова оцінка, земельні ділянки, класифікація.