Поняття та сутність термінів «землеустрій» і «землевпорядкування» в Україні - Tretyak, A.; Tretiak, V. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано, що поняття і сутність термінів «землеустрій» та «землевпорядкування» в Україні не є тотожними. Визначено, що землевпорядкування є наступною фазою землеустрою, його своєрідною функціональною надбудовою. Ключові слова: земельний устрій, землеустрій, землевпорядкування, територіально-просторова структура, територіально-функціональна інфраструктура.