Використання економічних інструментів управління земельними ресурсами, збереження біологічного різноманіття: міжнародний досвід - Demydenko, L. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено міжнародний досвід використання економічних інструментів для стимулювання землекористувачів з метою збереження біорізноманіття. Ключові слова: економічні інструменти, стимули, біорізноманіття, охоронювані території.