Проблеми податкової оцінки майна в Україні - Bavrovska, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
У статті вивчено досвід західних країн щодо справляння майнових податків і визначено особливості зарубіжного оподаткування нерухомості для покращення ефективності справляння вищезазначених податків в Україні з урахуванням економічних інтересів держави та платників податків. Виявлено проблеми оподаткування нерухомого майна в Україні та окреслено перспективи їх вирішення. Ключові слова: зарубіжний досвід, майнові податки, об’єкт нерухомості, податкова ставка, база оподаткування.