Тенденції розвитку земельного устрою в Україні - Tretiak, A.; Tretiak, V. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено, що протягом часу здійснення земельної реформи в незалежній Україні земельний устрій змінювався двічі. Викладено його моделі. Ключові слова. Земельний устрій, адміністративно-територіальний устрій, форми власності на землю, форми землекористування.