Територіальне планування землекористування в контексті формування фінансової стійкості об’єднаних територіальних громад - Tretiak, A.; Tretiak, V.; Priadka, T.; Tretiak, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Доведено, що інститути земельних відносин, в даний час в Україні, мало сформовані. Обґрунтовано основні завдання та напрями територіального планування, що повинні вирішуватися в місцевих програмах розвитку землекористування, як первинного планувального документа на місцевому рівні. Ключові слова. Територіальне планування розвитку землекористування, територіальне планування, об’єднана територіальна громада, проблематика сучасного землекористування.