Оптимізація використання земель у відповідності із загально екологічними критеріями в умовах радіаційного забруднення - Kuzyn, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
В статті проаналізовані всі основні позитивні і особливо негативні фактори раціонального використання і охорони земель. Розглянута система загально-екологічних критеріїв оптимізації використання земель в умовах радіаційного забруднення. Визначені порядок і послідовність застосування загально-екологічних критеріїв оптимального використання земель в умовах радіаційного забруднення. Ключові слова: оптимізація, радіаційне забруднення, використання земель, охорона земель, загально-екологічні критерії.