Складові сутності еколого-економічних відносин прав власності на землю у сфері боротьби з деградацією земель та опустелюванням - Movchan, M. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано, логічно-смислова модель сутності складових формування еколого-економічних відносин прав власності на землю у сфері боротьби з деградацією земель та опустелюванням Ключові слова: еколого-економічні відносини, право власності, деградація земель, опустелювання.