Промислові території, як просторовий базис оптимізації використання земель в місті Києві - Tsviakh О.; Openko І. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розглянуто проблеми використання міських землекористувань, зокрема, території під промисловими об’єктами у місті Києві, запропоновано шляхи оптимізаціїї міського землекористування. Ключові слова: урбанізація, деіндустріалізація, промислові об’єкти, промислові території, міське землекористування, земельні ресурси.