Окремі аспекти формування та державної реєстрації еколого-технологічних обмежень у використанні земель - Dorosh, Y.; Kupriyanchyk, I. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано стан використання земельних ресурсів, висвітлено основні проблеми забезпечення правового регулювання охорони земель сільськогосподарського призначення в частині встановлення та реєстрації обмежень у використанні земель сільськогосподарського призначення. Запропоновано удосконалити процедуру формування та державної реєстрації еколого-технологічних обмежень у використанні земельних ділянок Ключові слова: охорона земель, еколого-технологічні обмеження, тип обмежень, вид обмежень, землевпорядний регламент.