Нова модель земельного устрою в Україні у зв’язку із реформою місцевого самоврядування - Tretiak, A.; Tretiak, V.; Panchuk, O. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано нову концептуальну модель земельного устрою в Україні, яка повинна реалізовуватися для підвищення ефективності адміністративно-територіальної реформи і використання потенціалу землі та інших природних ресурсів території. Ключові слова. Земельний устрій, адміністративно-територіальний устрій, форми власності на землю, форми землекористування,модель нового земельного устрою.