Особливості методологічного процесу формування обмежень у використанні земель і земельних ділянок - Tretyak, A.; Dorosh, Y. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розкрито особливості методологічного процесу формування обмежень у використанні земель і земельних ділянок на сучасному етапі розвитку земельних відносин в Україні. Запропоновано інституціональну схему методологічного процесу. Ключові слова. обмеження у використанні земель, типи землекористування, режим землекористування