Методологічні проблеми планування розвитку землекористування на місцевому рівні в умовах нових земельних відносин та децентралізації влади - Kapinos, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розкрито методологічні проблеми узгодження містобудівного та землевпорядного планування розвитку землекористування на місцевому рівні в умовах нових земельних відносин і децентралізації влади. Ключові слова. планування розвитку землекористування, землеустрій на місцевому рівні, містобудівна та землевпорядна документація.