Вартісні характеристики земельних ресурсів та шляхи їх імплементації в економічний обіг - Stetsyuk, M.; Nahorna, L. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено місце і значення вартості земельних ресурсів в економічному середовищі. Обґрунтовано структуру формування вартості, розглянуто комплекс процесів, що впливають на неї. Визначено шляхи імплементації вартісних ознак в ринкове середовище, що поєднують заходи консервативного значення та інноваційні підходи. Ключові слова: земельні ресурси, вартісні характеристики, імплементація, економічний обіг.