Ідентифікація основних медоносних культур за даними дистанційного зондування землі - Moskalenko, A.; Domina І. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розглянуто можливості застосування деяких методів класифікації багато- спектральних космічних знімків для визначення кормової бази бджільництва.Здійснено порівняння точності методів класифікації даних ДЗЗ для ідентифікації пилко- та нектароносних культур. Визначено оптимальний період ідентифікації сільськогосподарських медоносних культур кормової бази бджільництва. Ключові слова: кормова база бджільництва, багато-спектральні зображення класифікація зображень.