Окремі аспекти особливостей поняття та сутності екологічної безпеки життєдіяльності міського населення - Kirova, M. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано поняття та сутність екологічної безпеки життєдіяльності міського населення. Запропоновано до переліку структурних рівнів об’єктів безпеки ввести рівень міської або сільської спільноти територіальних громад, що змінює сутність інституціонального середовища екологічної безпеки. Ключові слова. Безпека, національна безпека, екологічна безпека, міське середовище, міська спільнота.