Запрошуємо до співробітництва - Dorosh, Y. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Активна участь в наукових публікаціях на шпальтах журналу сприяє розви- тку фундаментальних та прикладних досліджень з економічних наук, посилен- ню впливу економіки на вирішення правових, політичних, соціальних, екологі- чних та інших проблем розвитку суспільства, входженню України в міжнародні економічні союзи.