Продовольча криза як чинник майбутнього коригування вартості земель сільськогосподарського призначення - Avramchuk, B. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено взаємозв’язок динаміки росту населення та обсягів виробництва продовольства у світі з площами сільськогосподарських угідь та обґрунтовано можливий вплив прогнозованих змін у сільськогосподарському землекористуванні на підвищення вартості земель сільськогосподарського призначення. Ключові слова: вартість земель, експертна оцінка, землі сільськогосподарського призначення, дефіцит, світове продовольство.