Теоретичні засади оцінки ефективності ґрунтоохоронних заходів на землях сільськогосподарського призначення - Shevchenko, O. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено сучасні науково-теоретичні положення щодо визначення ефективності ґрунтоохоронних заходів на землях сільськогосподарського призначення. Ключові слова. охорона земель, деградація ґрунтів, ґрунтоохоронні заходи, економічна ефективність, додатковий дохід.