Особливості формування вартості сільськогосподарських земель в країнах Європи - Avramchuk, B. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
Досліджено вплив Спільної аграрної політики (САП) на аграрний сектор Європейського Союзу (ЄС). Обґрунтовано особливості формування та проведено порівняння розрахункової (методом капіталізації чистого операційного або рентного доходу) та ринкової вартості сільськогосподарських земель в Європі та Нідерландах, зокрема. Ключові слова: землі сільськогосподарського призначення, вартість, ринок земель, Європейський Союз, Спільна аграрна політика.