Стан і перспективи використання земель транспорту в Україні - Stetsyuk, M.; Ishchenko, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
Проведено аналіз сучасного стану земель, які використовуються для транспортної інфраструктури в України. З’ясовано, що особливості використання земель даної категорії розкриваються через їх структуру. Висвітлено проблеми та окреслено перспективи землекористування у транспортному секторі України. Ключові слова: категорії земель, землекористування, стратегія, облік земель, реструктуризація та оновлення транспортного сектору України.