Вітаємо - Tretyak, A. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
19 січня 2018 року виповнюється 80 років Олександру Яковичу Панчуку – знаного в Україні та за її межами, як авторитетного фахівця з питань землеустрою, грошової оцінки земель, кадастру, проблем раціонального використання й охорони земельних ресурсів. У різні роки – член колегії Держкомзему, науково-технічних рад Інституту землеустрою УААН, Держкомзему, Національного аграрного університету, член президії Спілки землевпорядників України.