До питання діяльності органів публічної влади у сфері контролю за використанням та охороною земельних ресурсів - Курило, В. І.; Світличний, О. П. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Висвітлено діяльність органів публічної влади у сфері контролю за викорис‐ танням та охороною земельних ресурсів й окреслено шляхи її вдосконалення.