Поняття та сутність мультифункціонального землекористування як парадигми політики інтегрованого управління землекористуванням - Курильців, Р. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано поняття та сутність мультифункціонального   землекористування як парадигми політики інтегрованого управління   землекористуванням в Україні.