Динаміка змін еколого-економічного стану сільськогосподарського землекористування Київської області - Гунько, Л. А. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано еколого‐економічний стан сільськогосподарського землекори‐ стування. Виявлено тенденції змін екологічного стану земель Київської   області. Визначено головні проблеми щодо раціонального використання   та охорони земель