Теоретичні засади впровадження swot-аналізу як засобу стратегічного розвитку сільських територій - Аврамчук, Б. О. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Викладено основні теоретичні засади для використання SWOT‐аналізу як засобу стратегічного розвитку сільських територій. Також запропоновано практичні кроки його застосування в умовах планування майбутнього розвитку  сільського регіону