Проблеми охорони земель сільськогосподарського призначення в умовах завершення земельної реформи - Мартин, А. Г.; Шевченко, О. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано стан використання земельних ресурсів, висвітлено головні  проблеми правового регулювання охорони земель сільськогосподарського призначення в сучасних умовах. Запропоновано вдосконалення нормативно‐ правових засад раціонального використання й охорони земель.