Екологічна сутність земельної іпотеки на засадах ринку права оренди землі - Другак, В. М.; Поліщук, В. Г. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано економічну сутність земельної іпотеки і необхідність для її  розвитку в Україні формування землекористування сільськогосподарських  підприємств та іпотечного ринку права оренди землі.