Розвиток орендних земельних відносин сільськогосподарських підприємств - Єрмаков, О. Ю.; Богач, Л. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано стан розвитку орендних земельних відносин в аграрніи сфері сто личного регіону; досліджено вплив різних організаціино-економічних факторів на ви робництво продукції рослинництва; запропоновано нові методичні підходи до встановлення орендної плати  за користування сільськогосподарськими вгіддями.