Деякі питання державного управління в екологічній галузі - Гулак, О. В.; Стоцька, Л. А. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено теоретичні та правові аспекти реалізації державної політики у сфері оптимізації стану навколишнього природного середовища. Розглянуто необхідність удос- коналення механізму державного управління в екологічній галузі. Проведено порівняння ыи організаціино правових засад управління у сфері екології ще до функціонування Украіни як незалежної держави і на сучасному етапі розвитку нашої країни.