ФЫНАНСОВО-ЕКОНОМЫЧНИЙ МЕХАНЫЗМ РОЗВИТКУ ЗЕМЕЛЬНИХ ВЫДНОСИН У КОНТЕКСТЫ СТАЛОГО ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ - Степенко, O. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Висвітлено сутність і проблеми земельних відносин на сучасному етапі розвитку краіни. Сформовано фінансово-економічнии механізм розвитку земельних відносин та розглянуто основні иого елементи.