Довідник із землеустрою: обгрунтування необхідності та проблеми створення - Новаковський, Л. Я. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Шановні керівники і спеціалісти органів місцевого самоврядування, територі‐ альних органів земельних ресурсів, державних інститутів із землеустрою та  приватних підприємницьких структур у сфері землеустрою, вищих навчальних  закладів, які здійснюють підготовку кадрів за напрямом «геодезія, землеуст‐ рій, кадастр»! Разом з автором звертаємося до вас з проханням надіслати на адресу редакції  свої зауваження та пропозиції щодо структури та змісту Довідника до 25 груд‐ ня цього року, а також повідомити про потребу у Довіднику (кількість примір‐ ників) для визначення його накладу при виданні.